Spectaculaire oogbol druk verlaging met PEA

Over een patient met verhoogde oogboldruk door glaucoom, niet behandelbaar met medicijnen en operatie, die bijzonder positief op PEA reageerde:

Spectaculaire daling oogboldruk

Na jarenlang regulier oogdrukverlagende medicatie (druppels) moest mijn vader,80 jr, toch een glaucoomoperatie aan beide ogen. Doel: oogdruk lager dan 18 te krijgen en te houden. Bij het eerste oog (operatie 2016), werkte dit. Bij het tweede oog (operatie mei 2017)was het effect van zeer korte duur en steeg de druk binnen 3 weken naar een hoger niveau dan voor de operatie, ondanks streng voorgeschreven druppelregime (t/m 6 x p.dag waaronder ook antibiotica). Ook de druk eerder geopereerd oog steeg mee naar ongewenste hoogte. Verontrustend.

Zonder overleg met oogartsen PEA pure volgens gebruiksaanwijzing 3 x daags gaan gebruiken.

Tot onze blijdschap was bij de eerste controle de druk spectaculair gedaald. Bij de tweede controle 12-7-2017)nog verder naar een respectabele 12 en 9,5!! Zo laag is de oogdruk ondanks alle medicatie en operaties in geen jaren geweest!

We hebben de 2 controlerende oogartsen in opleiding verteld van de PEA pure, onder het motto “Doe ermee wat je wilt”. Mijn vader druppelt nog 1 x per dag duo trav in beide ogen. Als de controle over 10 weken weer zo gunstig uitpakt kan hij daar misschien ook mee stoppen.

Behalve dat mijn vader een opgelucht mens is geworden geen bijwerkingen van de PEA pure. Wij geloven wel in de werking.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: