Ervaringen patienten met PeaPure anno 2016: van spierpijn tot reuma

Een aantal reacties van patienten op de behandeling met PeaPure

Deze reacties zijn direct door consumenten op het net van een verkoop keten geplaatst, en dateren van 2016. Boeiend is een nieuwe nog onbekende indicatie: vermindert de spierpijn na sporten! PEA heeft celbeschermende eigenschappen, dus dat het de spieren beschermt tegen schade, hetgeen spierpijn is, past bij wat we weten over hoe de stof werkt.

Prima spul, helpt een heel stuk tegen mijn fibromyalgie.

Ik ben erg tevreden over Pea Pure, het heeft geen bijwerkingen. Het verlicht zenuwpijn

Het product heeft vanaf dag 1 de scherpe kantjes van de pijn afgehaald. Daarna merkte ik dat ik regelmatig veel minder tot geen pijn had. Wel slik ik het 3x per dag om te voorkomen dat de pijn terug komt.

Goede ervaringen bij hernia en rugpijn

ik had erge rugpijn, iedere beweging was een marteling ik raadpleegde een osteopaat en had 3 behandelingen maar dat gaf geen hulp,dan raadpleegde ik orthopedist die behandelde mij met 2 cortisone prikken
in mijn rug, de pijn verminderde, maar na één week kwam het terug.
toen ontdekte ik Pea pure 400 mg palmitoylethanolamide na 3 weken was de pijn merkelijk verminderd, ik neem het nu 2 maanden, de pijn is niet helemaal weg maar ik voel me stukken beter, en zal het nog een tijd verder nemen

Ben met mijn 2 de pot bezig. Geloofde er eerst niet zo in maar nu na wat langer gebruik helpt het , ben niet helemaal pijn vrij (heb een inoperabele hernia) maar kan me nu wat beter bewegen .

Ik ben het product nu 15 dagen aan het gebruiken en heb veel minder rugpijn en heb de indruk dat het ook ontstekingsremmend werkt. Ik ga de PEA pure zeker verder gebruiken en zien wat het resultaat zal zijn na een langere periode. Voorlopig ben ik heel tevreden van dit product.

Alleen Pea-opt werkt, andere merken niet

De PeaPure van Vitals (nb met het PEA-opt keurmerk) is de enige die bij mij echt helpt tegen aangezichtspijn. In verhouding met andere Pea-producten behoorlijk prijzig, waardoor de neiging bestaat om naar een goedkoper product over te stappen, die bij mij echter niet werkten.

Minder spierpijn na sporten

Ik neem deze tabletten vooral bij spierpijnen. Voor mij is dit de beste medicatie op natuurlijke basis, waarvan ik redelijk snel resultaat van ondervind. Voor mij persoonlijk een zeer geslaagd medicament.

Prima product en voldoet ruim aan de verwachtingen o.a.: sterker tijdens sporten en daarna minder spierpijn.

Reuma en PEA

Ik heb reuma en gebruikte al jaren MTX ,door een ongeval kwam ik in het ziekenhuis terecht voor een operatie, ik moest direct stoppen met MTX .Iemand maakte mij attent op Pea Pure , ik gebruik het nu 8 maanden en ik ben zeer tevreden met het resultaat echt SUPER!!

Darmontstekingen

Werkt zeer goed bij colutis ulcerosa. Ik gebruik het ieder jaar en blijf dan lang van m’n klachten af. Een aanrader!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: