Palmitoylethanolamide (PeaPure): in Nederland geproduceerd

Omdat er steeds vaker vragen komen over welke PEA capsules nu eigenlijk echt in Nederland geproduceerd zijn. Daarnaast is het van belang uitsluitend te kiezen voor capsules die PEA-opt gecertificeerd zijn, omdat alleen die capsules afdoende en langdurig getest zijn op veiligheid en werkzaamheid onder toezicht van artsen! Of om te kiezen voor Italiaanse tabletten die PEA bevatten, omdat ook die langdurig onder supervisie van artsen getest zijn!

Reblogged

Palmitoylethanolamide (PeaPure): in Nederland geproduceerd

Palmitoylethanolamide is in Nederland verkrijgbaar als het supplement PeaPure. PeaPure is in een Nederlands GMP gecertificeerde faciliteit geproduceerd en getest op zuiverheid in een onafhankelijk Amerikaans laboratorium.

PeaPure bevat alleen de zuivere natuurlijke en lichaamseigen stof palmitoylethanolamide in 400 mg capsules. De producent is JP Russell Science Ltd, alwaar het via het internet te verkrijgen is.

Er zijn geen negatieve interacties bekend en geen bijwerkingen van betekenis. Palmitoylethanolamide wordt simpel in elke lichaamscel uit membraanvetten opgebouwd en simpel door lichaamseigen enzymen via het cytoplasma afgebroken. Er is dus geen hepatische of renale klaring noodzakelijk.

– See more at: http://puresupplements.info/nl/#sthash.65RHxvJy.dpuf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: