Altijd PeaPlex bij diabetes pijnen!

Eerst even een beschrijving van een patient!!!

Een natuurgeneeskundig therapeut liet ons weten:

Een mevrouw van middelbare leeftijd met diabetes gebruikt daarvoor metformine en heeft al meer dan 5 jaar diabetische pijnen. Daarvoor kreeg ze aanvankelijk een middel tegen depressie, maar dat gaf alleen bijwerkingen. Toen gaf ik PeaPure en de pijn nam in enkele weken ongeveer met de helft af. Na kennismaking met PeaPlex heb ik mevrouw verteld in plaats van PeaPure nu PeaPlex te nemen. Vooral omdat daar een goede mix in zit van PEA met fysiologisch gedoseerde vitamines B. De pijn ging toen nog verder verminderen, en na enkele weken was er nog een duidelijker effect. PeaPlex had in deze parient een beter effect in vergelijking met PeaPure.

Als patienten met suikerziekte metformine gebruiken, kan hun vitamine B 12 gehalte zakken. (b.v. Prevalence of vitamin B12 deficiency in type 2 diabetic patients using metformin: a cross-sectional study. Damião CP, Rodrigues AO, Pinheiro MF, Cruz Filho RA, Cardoso GP, Taboada GF, Lima GA. Sao Paulo Med J. 2016 Jun 3)

Als je dan PeaPlex gebruikt bescherm je de zenuwen met een extra fysiologisch principe. Waarom geen multi erbij? Omdat de vitamines in een multi vaak erg ongebalanceerd gekozen zijn. Soms zijn de doseringen van vitamines B daarin te hoog, en dat geeft weer andere problemen.

PeaPlex heeft een optimale mix van PEA en laag gedoseerde, fysiologische niveaus van alle belangrijke vitamines B. Dat is de verklaring waarom PeaPlex bij deze patient een beter effect had dan PeaPure.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: