Sportblessure natuurlijk met PEA behandelen

Schermafbeelding 2016-03-06 om 12.59.49

Natuurlijk Sportblessures behandelen met PEA

Autacoid Geneeskunde is een geneeskunde die natuurlijke en lichaamseigen stoffen inzet bij de genezing. PEA is daar het beste voorbeeld van. PEA ondersteunt en herstelt het eigen herstelvermogen!

Sportblessures

Sportblessures komen veel voor. Door plotselinge inspanningen, wendingen, versnellingen of plots van snelheid veranderen kan weefsel beschadigd worden. Dat zijn dan acute sportblessures. Ook kan door regelmatig op een foutieve wijze te bewegen tijdens sport een chronische blessure ontstaan. Bij een chronische blessure wordt de pijn en het ongemak dus vaak in stand gehouden door niet te stoppen met foutief te sporten.

Wat te doen bij een acute sportblessure?

Bij een acute blessure is het natuurlijk duidelijk dat je gas terug moet nemen. Maar je kan ook wat doen aan de hersteltijd en de herstel-intensiteit. Door PEA te nemen.

Even een simpele Aanwijzing: Wij kiezen altijd voor een PEA preparaat met het Pea-opt keurmerk en wel omdat wij bij preparaten zonder dat kwaliteitsmerk nergens bewijs hebben aangetroffen over de zuiverheid! En het is zeer belangrijk dat je een zuivere PEA te pakken krijgt.

Wat doet PEA precies. In 1916 heeft de Engelse hoogleraar Schafer de autocoiden voor het eerst beschreven, autocoiden zijn lichaamseigen stoffen met een geneeskrachtige werking. In 1992 werd PEA door de Nobelprijs winnares professor Levi-Montalcini een autocoid genoemd. PEA versnelt genezing en beschermt cellen tegen nieuwe beschadigingen.

Na een sportblessure kan het daarom heel handig zijn gedurende een maand PEA te nemen (3 maal daags een capsule).

2 responses

  1. Frits van Werven | Reply

    U wijst er op dat het belangrijk is om PEAPure te pakken te krijgen.
    Kunt u aangeven waar je PEAPure vertrouwd kunt kopen?

    1. palmitoylethanolamide4pain | Reply

      Kies voor een PEA met een kwaliteitsgarantie zoals het Pea-opt keurmerk, daar werken wij mee. Van andere PEA capsules is de werkzaamheid onbewezen en voorts staan er soms onjuiste aanwijzingen op de info.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: