Pure PEA capsules bevatten soms geen puur PEA!

Reblogged van neuropathie.nu:

Nieuwe Pure PEA capsules: er zit niet in wat er op staat!

Let op als u PEA capsules bestelt. Er zit niet altijd in wat er op staat. En wat er op staat zit er soms niet in! Soms is het ook geen zuivere PEA, terwijl erop staat zuiver PEA. Een waarschuwing.

PurePea capsules?

Er komen steeds meer PEA capsules beschikbaar. Helaas niet allemaal van goede kwaliteit. Zoals vaak zijn de goedkopere PEA capsules van onduidelijke kwaliteit. We testen natuurlijk elk nieuw PEA preparaat.

Aangezien we vanaf de introductie van PEA en pure PEA producten in Nederland met PEA werken in onze kliniek, en vele honderden, zo niet duizenden patienten geholpen hebben met dit supplement, zijn we precies op de hoogte van welke kwaliteit nodig is. En bij een willekeurig potje PEA capsules is het de vraag wat de kwaliteit ervan is.

Pure Pea? PEA puur? Hoezo puur?

Zo hebben we PEA capsules in potjes aangetroffen, waarop stond dat de capsules Pure Pea bevatten, terwijl er duidelijk andere stoffen bijgemengd waren (vermoedelijk zoetstoffen). Er zijn dus potjes met PEA capsules verkrijgbaar, waar niet in zit wat er op staat.

Verder hebben we preparaten aangetroffen, waarvan de capsules verkocht worden met een foute gebruiksaanwijzing erbij. Het meest bizar waren potjes waar op stond dat het om PEA zuigtabletten ging, terwijl er bepaalde PEA capsules in het potje zaten.

Dat alles is voldoende reden om echt goed op te letten voordat je een PEA preparaat koopt. Vooral omdat we gemerkt hebben dat ook de klinische effecten van dit soort PEA capsules te wensen overlaat.

Er zijn inmiddels een aantal patienten bij ons gekomen, die eerst de originele PEA capsules gebruikten, en toen overstapten naar goedkope PEA capsules. Ze vervoegden zich bij ons met de vraag of het kon dat de werking beduidend minder was. Dat bleek dus inderdaad te kunnen, op basis van hun eigen ervaringen!

Waar je op moet letten bij de aanschaf van PEA capsules staat verder op deze link beschreven.

2 responses

  1. Kunt u ook de betrouwbare merken verstrekken?
    Ik gebruik PEA Pure van Vitals in de pot met de rode dop.
    Is dat oke?

    1. palmitoylethanolamide4pain | Reply

      Alle PEA producten die voldoen aan het PEA-opt kwaliteismerk zijn OK! De Pea van Vitals voldoet volgens ons daar ook aan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: