Patienten ervaring: Lyme natuurlijk behandelen

Zenuwpijn na de ziekte van Lyme, behandeling met PEA

Een patienten ervaring:

Mijn natuurarts heeft me PEA voorgeschreven voor mijn Lyme pijnen, ik heb een tekenbeet gehad en sinds jaren erge schietende brandende pijnen in mijn linkerbeen en de voet, alsof ik soms op gloeiende kolen loop.

De Lyme pijn reageerde de eerste 2 weken niet, maar ik liep wel al meteen veel beter. Nu ben ik 6 weken bezig met PEA en de Lyme pijn is echt een stuk minder gemeen, de kop is er vet af dus. Ik voel me ook veel sterker en mensen zeggen dat ik er beter uitzie.

Ik ga lekker door met PEA, geen bijwerkingen gemerkt.

Naschrift: er zijn inmiddels veel Lyme patienten met chronische pijn en ontstekingsklachten die de waarde van palmitoylethanolamide hebben ontdekt. De behandeling dient tenminste 3 maanden te duren met de volle dosis. Daarna kan eventueel in plaats van 3 capsules 2 per dag genomen worden. Zie verder: http://www.neuropathie.nu/infectie/lyme-neuropathie-borreliose-neuropathie.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: