Enkele recente patienten ervaringen uit het net

duidelijk effect (02-04-2015)
kocht dit voor mijn poes van 15 jaar die sinds een jaar moeilijker gaat lopen wschnlk. door artrose, ik geef haar sinds 2½ maand 3x40mgr peapure poeder per dag (milligrambalansje) zag al na 1 week verbetering, poes bewoog meer en vrijer en werd speelser en lijkt nu na 2½ maand duidelijk opgeknapt, ben blij met het resultaat en ga door met gebruik (mooi goedkoop: er zit 12000mgr peapure in een doosje van 20 euro, doe bij 120mgr/dag dus 100 dagen met 1 doosje dat is prima te doen)
Werkt zeker, doch langzzam (14-03-2014)
Kocht het product voor mijn schoonmoeder, ter behandeling van algemene ouderdomsverschijnselen.
Neemt het nu ongeveer twee maanden. Langzaam komt er een verbetering, stapt terug beter.
Er treedt geen vorm van gewenning op, doch hopen op een voortdurende beterschap.
Lijkt te werken, maar langzaam (14-03-2014)
Ik lijd al enige jaren aan chronische neuropathie (CIAP) met geleidelijk toenemende pijn. Kreeg enige verlichting door amitriptyline, maar moet bij dosering van dat middel zoeken naar balans tussen minder pijn en meer bijwerkingen zoals obstipatie en lusteloosheid. Sinds 3 maanden gebruik ik PeaPure, 3 caps/dag, naast 25 mg amitriptyline. De pijn lijkt geleidelijk minder te worden, maar het gaat langzaam en ik durf er nog niets definitiefs over te zeggen.
Ben er super blij mee ! (14-03-2014)
In plaats van allerlei NSIAD ‘s en pakjes vol paracetamol voor mijn schouderklachten en ziekte van Crohn, nu enkel met 3 capsules PEA per dag en wat supplementen. Op hele slechte dagen, of teveel gedaan..dan nog eens 2 paracetamollen erbij, maar dat is het dan ook ! Behoud van mijn nieren en lever ! En ook nog eens super geprijsd, overal duurder !
9 (14-03-2014)
Werkt uitstekend,Kan morfine pillen afschaffen,Gebruikte deze voor chronische pijn in de onderrug, Heeft zwaar verzakte wervels en hernia en osteoparose in de onder rug,
7/10 (14-03-2014)
pas na tweede doosje vermindering van klachten – op zonapijn weinig of geen invloed – andere zenuwpijn al merkelijk verminderd – betere slaapkwaliteit
Heel goed. (14-03-2014)
Mijn fibromyalgie is na 8 weken gebruik van PeaPure veel beter georden en ben ook minder moe. Dit middel is zeker te proberen bij fibromyalgie
werkt bijzonder goed voor mij (14-03-2014)
Ik zit op een dosis van 1×2, 1×2, 1×3, 1×1. Dus 8 pillen per dag. Ik kreeg het tegen neuropatische pijn. Eerst zat ik op een pijnniveau van 8,5 (op een schaal van 1-10) en nu na een half jaar gebruik op een 6,5! Er is nog steeds verandering merkbaar, alleen is dat wel in maanden uit te drukken.
Nog geen enkel effect )-: (14-03-2014)
Ik gebruik het middel inmiddels een week of 6, voor napijn herniaoperatie. Helaas merk ik geen enkele verbetering. Ik was er met goede moed en veel hoop aan begonnen, maar helaas….
Heel goed product (14-03-2014)
Ik zelf heb het gebruikt voor neuropathische pijnen. Pijn na 3 weken geheel weg en veel minder moe. Op het moment heb ik het niet meer nodig.
Nu gebruikt mijn moeder het voor aangezichtspijn na gordelroos. Pijn is niet weg maar wel houdbaar. Zij gebruikt 5 cap. p.d.
Ik kan er helaas nog niets over zeggen. (14-03-2014)
Ik ben bijna 3 weken bezig en ik merk helaas nog helemaal niets. Ik weet, dat het langer kan duren en ik heb zeker hoop, dat ik minder pijn zal gaan voelen.
Heb wel vertrouwen in dit product (14-03-2014)
Product nu 3 weken in gebruik. Ik neem de losse poeder uit de capsule na het eten in mijn mond. Na 1,5 jaar anti depressivo te hebben geslikt met meer bijwerkingen dan dat het iets opleverde vanwege de fybromyalgie, ben ik overgestapt op dit product. Heb meer energie en nauwelijks pijn meer na lichamelijke inspanning (sport of huishouden). Nu afwachten hoe de komende 2 maanden gaat verlopen.
Goed (14-03-2014)
Met Peapure beduidend minder zenuwpijn, helaas wordt het middel niet vergoed, het werkt beter dan reguliere middelen. Alleen bij de aangezichtspijn helpt het niet, in rest lichaam wel.
Aanrader tegen alle chronische pijnen (26-02-2014)
Na meer dan een half jaar is de pijn bijna weg, dus ik kan het iedereen aanraden maar je moet het een heel lange tijd innemen.om resultaat te hebben.
Voor ik aan deze pillen begon was het een hel van de pijn.
Goed (25-02-2014)
Ik ben er nu twee weken mee bezig , ik heb zeker verbetering maar ik heb toch nog altijd best veel pijn . Hopelijk gaat het snel nog beter
ik denk dat het wel goed komt (12-02-2014)
Ik ben er nog maar juist een week mee begonnen , voor mij is het precies nog even afwachten of het gaat aanslaan ,maar ik ben volle moed dat het gaat werken

2 responses

  1. Gebruik PEA pure nu bedurende 3/4 jaar. Dosering 3 capsules per dag tegen blaaskramp door het blaaspijnsyndroom. De klachten zijn wat afgenomen. Hoop op nog verdere verbetering.

    1. palmitoylethanolamide4pain | Reply

      probeer 2 maanden met dubbele dosis voor extra effect

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: