Over de puurheid van supplementen: het voorbeeld palmitoylethanolamide

structuurformule van palmitylethanolamide

structuurformule van palmitoylethanolamide

Reblogged

De puurheid van Palmitoylethanolamide

Sinds een tijdje ben ik mij veel meer bewust van het oneigenlijk gebruik van chemische middelen, daar waar je ook gewoon de natuur z’n werk kan laten doen. Alle chemische atomen die wij creëren, zijn slechts een afspiegeling – let wel, een matige afspiegeling – van de molecuulsamenstellingen die je ook in de natuur zelf terug kunt vinden. Voor mij dus geen vervangers meer van het echte werk – voor mij een speurtocht naar de krachten van de natuur waarvan een bijvoorbeeld helende werking uitgaat. Laat me een voorbeeld nemen met Palmitoylethanolamide, een inderdaad volledig helend middel. Palmitoylethanolamide werkt namelijk pijnstillend, maar ook nog eens ontstekingsremmend en bovendien herstelt het én beschermt het in de toekomst de beschadigde cellen. Het middel wacht momenteel nog op goedkeuring van het patent op de formulering, maar je kunt het natuurlijk wel alvast kopen – juist beter nu, zoals sommigen me in hebben gefluisterd. Enfin, mocht je zelf ook geïnteresseerd zijn in Palmitoylethanolamide, dan zou ik het je aanraden eens op de website van R Science te kijken, waar je dit soort rationele en puur natuurlijke, zonder enige chemische toevoegingen, producten kunt verkrijgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: