Neuropathie, pijn en invaliditeit behandelen met palmitoylethanolamide

http://www.veoh.com/watch/v90485030M5GSyFdD

Erge pijn kan tot de rolstoel leiden, zoals bij deze patient. Nu loopt ze weer zonder stok. (INP)
Voor elke patiënt met een neuropathie of met neuropathische pijn hebben we een behandelprotocol ontwikkeld, o.a. met palmitoylethanolamide (PEA).  Dit PEA middel is puur en bevat geen chemische bijmengsels, en bevalt goed.

De pijn vermindert meestal merkbaar na enkele weken of soms zelfs sneller. Na die eerste periode bepalen we samen hoe verder te gaan. De fysiotherapeut speelt ook altijd een belangrijke rol voor de stabliliteit en de spierkracht.
We maken gebruik van verschillende behandelvormen: van lichaamseigen pijnstillers, via supplementen en reguliere pijnstillers, tot door ons (samen met een gespecialiseerde apotheker) ontwikkelde neuropathische anti-pijncrèmes. Dat alles maakt deel uit van een behandelingstraject. Een belangrijk element in ons protocol is PeaPure. PeaPure een supplement dat palmitoylethanolamide (PEA) bevat, een lichaamseigen pijnstiller en balansbrenger, waarvan u 3 maal daags 400 mg capsules gaat gebruiken. De eerste tien dagen adviseren we om de capsules open te maken en het poeder onder de tong te strooien, en daarna stapt u over op drie maal daags een capsule inslikken.  Hier een interview met een patient over hoe dit middel haar leven verbeterde.

http://www.veoh.com/swf/webplayer/WebPlayer.swf?version=AFrontend.5.7.0.1496&permalinkId=v90485030M5GSyFdD&player=videodetailsembedded&videoAutoPlay=0&id=25167742<br /><font size=”1″>Watch <a href=”http://www.veoh.com/watch/v90485030M5GSyFdD”>Neuropathie, pijn en invaliditeit behandelen met palmitoylethanolamide</a> in <a href=”http://www.veoh.com/browse/videos/category/activism_non_profit”>Activism & Non-Profit</a>  |  View More <a href=”http://www.veoh.com”>Free Videos Online at Veoh.com</a></font>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: