CIAP en neuropathische pijn behandelen

http://www.veoh.com/watch/v90484723PP2j43th

 

CIAP is een chronische polyneuropathie die veelal met pijn in de voeten gepaard gaat. De pijnen kunnen heftig zijn, snijdend en brandend, of alsof je op prikkeldraad loopt. Deze 81 jarige heer heeft al 2 jaar CIAP, door de neuroloog gesteld op basis van het EMG, met pijn die niet reageerde op pijnstillers. Van de pijnstiller Lyrica ervaarde hij te veel bijwerkingen, alsof hij buiten zichzelf stond, zo zei hij. We behandelde met ons neuropathisch pijnprotocol: fysiotherapie met gerichte oefeningen om de stabiliteit op de voeten te verbeteren, en PeaPure, een supplement op basis van de natuurlijke pijnstillende stof Palmitoylethanolamide. Tevens voegde we bij, om de pijnzenuw uiteinden in de huid tot rust te brengen een pijnstillende creme. Het geheel resulteerde in een geleidelijke verbetering, waarbij de pijn van boven de 6 verminderde tot onder de 1. Een goede pijnstillende reactie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: