Ischias natuurlijk behandelen

Bij ischias ontstaat er te veel druk op de grote beenzenuw

Bij ischias ontstaat er te veel druk op de grote beenzenuw

Ischias is een erge zenuwpijn die ontstaat doordat de ischias zenuw in het been ergens beklemd geraakt is. Meestal is dat door een hernia in de rug. Onze rug heeft het zwaar te verduren. Door onze rechtopstaande houding komen er immers veel krachten samen in de onderrug. Als dat te veel wordt, kan een tussenwervelschijf knappen. Dan ontstaat een hernia en komt er te veel druk op de beenzenuw. In plaats van knappen kan de tussenwervelschijf ook uit gaan puilen. Dan komt de beenzenuw ook onder druk te staan. Zenuwen die onder druk staan gaan zwellen. En gezwollen zenuwen ontsteken en geven pijn.

Normaal zal een arts dan een pijnstiller geven. Maar pijnstillers hebben vaak bijwerkingen, en beschermen de zenuw niet. Gelukkig is er nu de mogelijkheid deze ischias met zijn zenuwirritatie en ontsteking natuurlijk te behandelen en de zenuw zelf te beschermen tegen verdere beschadigingen. Dat kan door geen symptoom bestrijding te volgen (met simpele pijnstillers), maar door de behandeling te volgen met PeaPure. PeaPure is het pure palmitoylethanolamide, en die stof heeft een natuurlijke pijnstillende, ontstekingsremmende en zenuwbeschermende werking.

Behandelschema Ischias met PeaPure

Begin de eerste 2 weken met of 3 maal daags 1 capsule van 400 mg, of 2 maal daags 2 capsules van 400 mg, voor of na de maaltijd dat maakt niet uit. Meestal merk je binnen 2-3 weken dat de scherpe pijn in intensiteit afneemt. En mensen zeggen dat ze zich lekkerder in hun vel voelen zitten. Mocht toch het effect niet voldoende zijn, neem dan na 2-3 weken de dubbele dosis, voor ten minste nog 6 weken. Bij het merendeel van de patienten met ischias is de pijn stukken minder geworden in die behandelperiode.

Ga dan ook naar de fysiotherapeut, of de Cesar, Mensendieck of Feldenkrais therapeut om te kijken of je goed beweegt, en je rug genoeg ontziet bij bewegen en lopen.

Er zijn in Nederland al vele honderden patienten met ischias die dit middel met succes gebruikt hebben. Bijwerkingen zijn niet gezien, noch gemeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: