PeaPure: wel voor de poes! Minder artrose pijn.

Melding van een poezen liefhebber op het net:

Kocht op 31/12/14 PeaPure voor poes met artrose en na 2 weken van gebruik (3x40mgr/dag) zie ik positief effect: ze is actiever, loopt meer rond en springt weer op mijn bed zoals vroeger, ze lijkt ook vrolijker te zijn en meer zin in spelen. Ben er blij mee en ga door met het middel. Er zit 1200 mgr. in het doosje dus genoeg voor 100 dagen, voor 20 euro dat is goed te doen.

Gewrichtspijn komt bij dieren veel voor. Bij honden die vrij groot zijn eerder dan bij kleine honden en katten. Dit voorbeeld laat echter zien dat ook bij poezen gewrichtspijn natuurlijk behandeld kan worden. Deze zelfde positieve ervaringen kennen we bij paarden. Er zijn zelfs een aantal renpaarden na de behandeling et PEA weer actief geworden. Ze liepen aanvankelijk mank door artrose van de gewrichten.

Meer over PEA bij gewrichtspijn onder de link.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: