Hoe gebruik je PEA houdende creme?

IMG_4573De PEA creme met de hoogste palmitoylethanolamide (PEA) concentratie is die van Russell Science, de concentratie ervan is 1,5 %, terwijl het Duitse physiogel een concentratie PEA heeft van 0,3%. Hoe gebruik je deze creme? Het beste is om de creme te combineren met de PEA capsules, zodat het lichaam van buiten via de huid alsmede van binnen verzorgd wordt met voldoende PEA om de cellen te beschermen en te herstellen.

PEA creme is zowel voor neuropathsiche pijnen inzetbaar om de dunne huidzenuwtjes die de pijn doorgeven tot rust te brengen, als voor huidaandoeningen zoals psoriasis en atopische dermatitis, of na schade van de huid door bestraling, zoals dat ingezet wordt bij de kanker behandelingen. Ook dan kan PEA creme zinvol zijn, omdat het de schade en de ontstekingen vermindert. Gebruik zo vaak als nodig, 2-3 maal per dag dun uitsmeren, of zelfs vaker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: