Hoe lang neem je PeaPure bij chemokuren tegen de pijn?

Chemokuren veroorzaken zenuwbeschadigingen. Dat soort beschadigingen van de zenuwen wordt neuropathie genoemd. Het begint vaak tijdens de chemokuur al met prikkelen en tintelen van de tenen en voeten. Er kan ook pijn bij komen, en hele gemene stekende en brandende pijn zelfs. PeaPure kan deze zenuwbeschadigingen tegengaan en voorkomen. De vraag komt vaak op: Hoe lang moet je PeaPure gebruiken als je door de chemokuur chronische neuropathische pijnen hebt gekregen.

Het antwoord is:

1. Begin met PeaPure 3 maal 400 mg voor 1 maand. Bij voldoende resultaat ga door met die dosering totdat de pijn geheel verdwenen is, en behandel dan nog 2 maanden na.

2. Is na 1 maande de pijn slechts 20-30% minder dan voorheen, verdubbel de dosis. Na nog een maand moet dan tenminste 30-50% pijnreductie optreden, anders doet PeaPure te weinig voor wat je ervoor moet betalen, vinden de meeste mensen.

3. Als de chemokuur lang geleden was, meer dan 9 maanden geleden, en er is nog steeds veel pijn, dan zal de behandeling langer moeten duren. Je kan in principe jaren lang PeaPure blijven gebruiken, en je merkt vanzelf of het voldoende gedaan heeft als je ophoudt met PeaPure gebruiken. Dan kan de pijn weer terug komen. In principe gaan we er van uit dat na een chemokuur de pijn door PEA echt duidelijk minder moet worden, en hoe langer geleden de chemokuur was, hoe langer je met PEA moet behandelen voordat je resultaat gaat merken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: