Patienten ervaring met palmitoylethanolamide

1. PEA enorm effectief:

Palmitoylethanolamide is voor mij enorm effectief, het heeft in die zin mijn leven weer zin gegeven. Dit klinkt heftig, maar ik was echt ten einde raad. Ik had/heb last van chronische pijn, waardoor ik erg beperkt was in het leven, ik kon uiteindelijk niks meer. Mijn kinderen moesten voor mij zorgen, wat natuurlijk verschrikkelijk is, en ik probeerde jarenlang medicatie na medicatie, niks hielp echt. De doctoren stonden ook voor een raadsel en lieten mij in die zin gewoon gaan. Er was niks aan te doen, behalve een palet van medicatie blijven proberen.

Na een eeuwige zoektocht op het internet kwam ik bij de moeilijke naam Palmitoylethanolamide. Dit is een lichaamseigen stof en helpt tegen chronische pijnen. Palmitoylethanolamide zorgt er voor dat het ontstekingen remt en pijn doet afnemen, dit komt door de cellen. De cellen worden van nature gerepareerd door de Palmitoylethanolamide.

Ik bestelde het op het internet en belde mijn huisarts op om deze ontdekking door te spreken. Hij las er wat artikelen over en zei dat het goed was, ik mocht het proberen. In eerste instantie dacht ik niet dat het hielp, na vier weken had ik nog steeds last, het leek wel iets beter te gaan, maar niet genoeg om weer ‘normaal’ te functioneren.

Maar ik bleef doorgaan en na drie maanden was ik pijnvrij. Voor het eerst in zes jaar was ik pijnvrij. Het voelde voor mij echt als een groot wonder, we hebben dit ook gevierd met een klein feestje. Opeens kon ik weer voor mijn kinderen zorgen in plaats van andersom en dit was het grootste geschenk ooit.

Mocht je ook last hebben van chronische pijnen o.i.d. (het helpt op ontzettend veel vlakken) dan raad ik je zeker aan om meer informatie op te zoeken betreffende Palmitoylethanolamide. Oordeel zelf, maar vooral; probeer het!

Bron

2. PEA: ik ben er zeer en zeer gebaat bij

Palmitoylethanolamide, een lichaamseigen pijnstiller
Sinds kort slik ik capsules met Palmitoylethanolamide, en ik ben er zeer en zeer gebaat bij. Ik heb chronische pijnen en dit is erg vervelend, jaren ben ik al bezig om een goed middel te zoeken die de pijn op kan lossen. Helaas werden dit vooral erg zware pijnstillers waar ik niet tegen op kon boksen, de bijwerkingen waren te heftig om er mee door te gaan. Dan maar weer zonder, en de pijn tegemoet gaan. Na meerdere alternatieve behandelingen bleek er toch echt weinig mogelijk, ik moest vooral psychisch de pijn accepteren. Dit is natuurlijk vervelend om te horen, ik accepteerde de pijn wel, maar het was soms te ondragelijk om er mee om te gaan.

Ik kon niet meer werken en mijn gezinsleden hadden het erg moeilijk met mij, wat ik goed kon begrijpen. Door Palmitoylethanolamide ben ik veranderd en ik wil dit graag doorgeven aan mensen die ook last hebben van chronische pijnen en er met geen mogelijkheid van af komen.

Palmitoylethanolamide is eigenlijk gewoon een lichaamseigen stof wat cellen repareert, een soort natuurlijke pijnstiller. Door meer in te nemen van deze stof (het zit bijvoorbeeld in vis, vlees, soja etc.) nemen je pijnen af en herstellen de cellen zich. Of je gelijk van je probleem afkomt weet ik niet, maar sinds de start met Palmitoylethanolamide kan ik niet meer zonder.

Het begon langzaam, ik moest het zeker drie weken innemen om iets te voelen. Ik had de hoop dus al bijna opgegeven maar bleef wel doorgaan. Na een maand voelde ik al weinig, ik had opeens een pijn vrije dag – voor het eerst in vier jaar – en ik wist niet wat mij overkwam. Het was zeer wenselijk en sindsdien slik ik nu Palmitoylethanolamide. Het is wel prijzig, maar ik heb er wel weer letterlijk een leven voor terug gekregen.

Bron

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: