PeaPure: waarderingen van patienten met commentaar

IMG_3722

Op het web zijn er een aantal patienten die een poll hebben ingevuld met hun ervaringingen met het gebruik van het pijnstillende PeaPure. Hier een aantal daarvan met commentaar:

     Lijkt te werken, maar langzaam (14-03-2014)
Ik lijd al enige jaren aan chronische neuropathie (CIAP) met geleidelijk toenemende pijn. Kreeg enige verlichting door amitriptyline, maar moet bij dosering van dat middel zoeken naar balans tussen minder pijn en meer bijwerkingen zoals obstipatie en lusteloosheid. Sinds 3 maanden gebruik ik PeaPure, 3 caps/dag, naast 25 mg amitriptyline. De pijn lijkt geleidelijk minder te worden, maar het gaat langzaam en ik durf er nog niets definitiefs over te zeggen.
Commentaar: bij sommigen kan het tot 10 weken duren voordat de werking duidelijk wordt; dosis verhoging na 4 weken bekort deze periode (dubbele dosis is mogelijk en veilig)

     Ben er super blij mee ! (14-03-2014)
In plaats van allerlei NSIAD ‘s en pakjes vol paracetamol voor mijn schouderklachten en ziekte van Crohn, nu enkel met 3 capsules PEA per dag en wat supplementen. Op hele slechte dagen, of teveel gedaan..dan nog eens 2 paracetamollen erbij, maar dat is het dan ook ! Behoud van mijn nieren en lever !
Commentaar: inderdaad belast PeaPure geen enkel orgaansysteem, noch de lever, noch de nieren.

     9 (14-03-2014)
Werkt uitstekend,Kan morfine pillen afschaffen,Gebruikte deze voor chronische pijn in de onderrug, Heeft zwaar verzakte wervels en hernia en osteoparose in de onder rug,
BIj patienten die morfine achtige preparaten gebruiken adviseren we niet direct over te steppen, maar eerst 8-10 weken PeaPure te gebruiken en dan heel langzaam, stap voor stap het opiaat af te bouwen, in overleg met de behandelend arts.

     weet ik niet (14-03-2014)
Na ca 1 maaand weet ik nog niet of het echt helpt zoals gesuggereeerd wordt. Het betreft voor mij waarschijnlijk een erfelijke soort neuropathie. Ik gebruik 3*1 tablet per dag. Ik weet nog niet hoe ik er op reageer.
Commentaar: Erfelijke neuropathie uit zich in een veelheid van klachten, vele daarvan zullen NIET door PeaPure positief beïnvloed worden.
Er wordt ook bij vermeld het na ca 2 maanden te evalueren. Het is voor mij in ieder geval niet het ultieme “wonder”product.
Commentaar: PeaPure is nooit als wonder product gepushed, het is een natuurlijk middel met een goede werking en een NNT van rond de 2.

     7/10 (14-03-2014)
pas na tweede doosje vermindering van klachten – op zonapijn weinig of geen invloed – andere zenuwpijn al merkelijk verminderd – betere slaapkwaliteit

     Heel goed. (14-03-2014)
Mijn fibromyalgie is na 8 weken gebruik van PeaPure veel beter georden en ben ook minder moe. Dit middel is zeker te proberen bij fibromyalgie

     werkt bijzonder goed voor mij (14-03-2014)
Ik zit op een dosis van 1×2, 1×2, 1×3, 1×1. Dus 8 pillen per dag. Ik kreeg het tegen neuropatische pijn. Eerst zat ik op een pijnniveau van 8,5 (op een schaal van 1-10) en nu na een half jaar gebruik op een 6,5! Er is nog steeds verandering merkbaar, alleen is dat wel in maanden uit te drukken.

     Nog geen enkel effect )-: (14-03-2014)
Ik gebruik het middel inmiddels een week of 6, voor napijn herniaoperatie. Helaas merk ik geen enkele verbetering. Ik was er met goede moed en veel hoop aan begonnen, maar helaas….
Commenrtaar: deze patient had de dosis beter kunnen verhogen na 1 maand..

     Heel goed product (14-03-2014)
Ik zelf heb het gebruikt voor neuropathische pijnen. Pijn na 3 weken geheel weg en veel minder moe. Op het moment heb ik het niet meer nodig.
Nu gebruikt mijn moeder het voor aangezichtspijn na gordelroos. Pijn is niet weg maar wel houdbaar. Zij gebruikt 5 cap. p.d.

     Ik kan er helaas nog niets over zeggen. (14-03-2014)
Ik ben bijna 3 weken bezig en ik merk helaas nog helemaal niets. Ik weet, dat het langer kan duren en ik heb zeker hoop, dat ik minder pijn zal gaan voelen.
Ongeveer 30% van alle patienten merkt het effect binnen 2 weken, de rest heeft meer tijd nodig.

     Heb wel vertrouwen in dit product (14-03-2014)
Product nu 3 weken in gebruik. Ik neem de losse poeder uit de capsule na het eten in mijn mond. Na 1,5 jaar anti depressivo te hebben geslikt met meer bijwerkingen dan dat het iets opleverde vanwege de fybromyalgie, ben ik overgestapt op dit product. Heb meer energie en nauwelijks pijn meer na lichamelijke inspanning (sport of huishouden). Nu afwachten hoe de komende 2 maanden gaat verlopen.

     Goed (14-03-2014)
Met Peapure beduidend minder zenuwpijn, helaas wordt het middel niet vergoed, het werkt beter dan reguliere middelen. Alleen bij de aangezichtspijn helpt het niet, in rest lichaam wel.

     Aanrader tegen alle chronische pijnen (26-02-2014)
Na meer dan een half jaar is de pijn bijna weg, dus ik kan het iedereen aanraden maar je moet het een heel lange tijd innemen.om resultaat te hebben.
Voor ik aan deze pillen begon was het een hel van de pijn.

     Goed (25-02-2014)
Ik ben er nu twee weken mee bezig , ik heb zeker verbetering maar ik heb toch nog altijd best veel pijn . Hopelijk gaat het snel nog beter

     ik denk dat het wel goed komt (12-02-2014)
Ik ben er nog maar juist een week mee begonnen , voor mij is het precies nog even afwachten of het gaat aanslaan ,maar ik ben volle moed dat het gaat werken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s