Pijnlijke neuropathie (CIAP) weg: weer wandelen zonder pijn!

 

Pijnlijke voeten, slaapproblemen, lopen op karton, een idiopathische polyneuropathie met na behandeling duidelijk sterke verbetering van alle symptomen. U hoeft het dus niet te geloven, dat wat ze zeiden, u moet er maar mee leren leven….

CIAP is een aandoening waarbij dokters niet begrijpen wat de oorzaak is, daarom heeft deze polyneuropathie de naam CIAP gekregen. Want CIAP betekent niets meer dan een onbekende chronische aandoening van de zenuwen. Je kan door deze onbekende aandoening behoorlijke problemen krijgen, van ernstige pijnen tot en met loopstoornissen. Daar had deze patiente veel last van, pijnlijke voeten, bizarre gevoelens in de voeten en een sterk afgenomen kwaliteit van leven. Artsen hadden haar gezegd, je moet er mee leren leven, maar wij vinden dat echt onjuist.

Ons behandelprotocol met pijnstillende creme’s en supplementen, zoals het suplement PeaPure, dat palmitoylethanolamide bevat, dat brengt veel patienten weer op de been.

De pijnlijke neuropathie wordt minder, en zoals deze patiente vertelt, het levensgeluk neemt weer toe, en wandelingen worden weer mogelijk.

Er zijn veel patienten met pijnlijke polyneuropathie door CIAP, die altijd hetzelfde horen, namelijk dat er niets aan te doen is. Dat is vindt men onjuist, de eerste symptomen waar wat aan te doen is, zijn de pijnlijke voeten. Maar daarnaast instrueren is de fysiotherapeut ook belangrijk om speciale oefeningen te geven voor de balans en het evenwicht, en ook voor de spierkracht in de benen.

Hier een mooi voorbeeld

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: