Nu ik een tijdj…

Nu ik een tijdje LDN samen slik met PeaPure is de pijn in mijn armen aanzienlijk afgenomen. Ik moet ze niet overbelasten maar de gewone dingen doen dat gaat goed. Ook ben ik begonnen met extra vitamine D3 (2000IE) en gewone vit D (die in een multivitame zit).

http://fibromyalgie-forum.orthomoleculaire-geneeskunde.eu/viewtopic.php?p=90104&sid=644233f4ac0e7ad5d71e768ae1332c86

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: