Artsen brengen nieuwe pijn behandeling naar Yalta!

De Yalta conferentie in 1945 met Churchill, Stalin en Roosevelt had een grote impact in het naoorlogse Europa. We hopen op een nieuwe impact van een conferentie in Yalta op gebied van de bijwerkingsloze behandeling van chronische pijnen.

Twee Nederlandse pijnartsen, prof. dr. Keppel Hesselink en Drs Kopsky zijn sprekers op een viertal voordrachten komende week in Yalta, alwaar de Oosteuropese afdeling van de  International Asociation of Pain (IASP), een groot congres georganiseerd heeft over pijn behandelen. 

Keppel Hesselink zal spreken over de doorbraak in de pijnbehandeling met het natuurlijke supplement palmitoylethanolamide (PeaPure) en het belang van pijn behandeling zonder bijwerkingen.

Image

Kopsky zal spreken over de lokale pijnstillende creme’s die ingezet kunnen worden met goede effecten en eveneens zonder bijwerkingen. De combinatie van het lichaamseigen supplement samen met pijnstillende creme’s is een innovatie die in Nederland door beide artsen ontwikkeld is.

Image

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: