Hoe PeaPure te gebruiken bij artrose en artrosepijn?

geen artrose pijnen

geen artrose pijnen

Het moge duidelijk zijn dat deze oude heer geen artrose pijnen heeft! Maar hij is een uitzondering. Vandaar dat het belangrijk is om hier uiteen te zetten dat er een natuurlijke behandeling van artrose pijnen ter beschikking gekomen is, met het supplement palmitoylethanolamide, in Nederland bekend als PeaPure. Elders op deze site de wetenschap achter dit lichaamseigen stofje, dat geheel veilig is en zonder problemen ook samen met andere middelen, pijnstillers en geneesmiddelen ingenomen kan worden. Zonder de nare bijwerkingen van pijnstillers zoals ibuprofen, vormt palmitoylethanolamide een belangrijke nieuwe behandelingsmogelijkheid. De essentie rond deze stof leest u onder deze link.

Artrose wordt vaak ‘gewrichtsslijtage’ genoemd, maar het is in feite een reumatische aandoening. Artrose kan in allerlei gewrichten voorkomen, van de kaak tot de wervels, heupen en handen. De meeste mensen krijgen pas na hun 50ste levensjaar echt last.

Klachten en symptomen van artrose

Enkele van de symptomen van artrose en gewrichtspijn zijn:

  • Zichtbaar veranderde vorm van gewrichten.
  • Ontstaan van bobbels en knobbels.
  • Bewegingsproblemen.
  • Stijfheid, ochtendstijfheid en startproblemen.
  • Chronische pijn, vooral tijdens beweging van het aangedane gewricht.

Artrose, dosering en gebruik van PeaPure

Helaas is artrose niet te genezen, maar de pijn is wel behandelbaar. In verschillende studies zijn patiënten met artrose pijnen behandeld met PeaPure. Zowel artrose pijnen aan grote gewrichten, als artrose pijnen bij kleine gewrichten reageren positief op behandeling met PeaPure. PEA is een 100% natuurlijk middel en heeft niet alleen een pijnstillernde werking, maar ook een ontstekingsremmende. En daarnaast beschermt palmitoylethanolamide cellen tegen beschadigingen en veroudering. Het doet dus meer dan alleen de pijn verminderen

De dosering is om te beginnen 400 mg drie maal daags, of s’ochtends 2 capsules van 400 mg en s’avonds een. De dosering kan opgehoogd worden na enkele weken tot maximaal 30 mg PeaPure per kg lichaamsgewicht.

Om het optimale uit PEA te halen, wordt geadviseerd om PeaPure tenminste 2 maanden te gebruiken. Dit is een realistische evaluatieperiode, waarna u vervolgstappen kunt bepalen. Een deel van de patiënten kan immers langzamer reageren omdat de werking van PEA plaatsvindt via de natuurlijke mechanismen van het lichaam. Het kan zinvol zijn om enkele maanden PeaPure te blijven gebruiken bij artrose. Het remt de chronische ontstekingsreactie en tegelijkertijd de pijn. Stap voor stap. PeaPure kan samen met elk andere pijnstiller en geneesmiddel gegeven worden, er zijn geen negatieve interacties.

Blijf daarnaast zoveel mogelijk in beweging. Ook al doet dat pijn, op die manier blijven de gewrichten het meest soepel. Let ook op uw gewicht, overgewicht leidt tot extra belasting van de gewrichten en kan dus nog meer pijn veroorzaken.

Meer over PEA bij gewrichtspijn onder de link.

7 responses

 1. […] Chronische pijn behandelen zonder de storende bijwerkingen van pijnstillers zoals brufen, pregabaline en amitriptyline. Zonder maagbloedingen dus, en zonder sufheid, zonder dat zombie-gevoel waar veel patienten over klagen. Dat is een van de voordelen van de behandeling met PEA, een bijzonder pijnstillende en lichaamseigen stof met de moeilijke naam palmitoylethanolamide, afgekort tot PEA, of met de handelsnaam in Nederland PeaPure. Deze stof activeert het eigen natuurlijke afweersysteem tegen pijn, en dat is uitzonderlijk. Lees hier hoe PeaPure te gebruiken bij artrose pijn. […]

 2. where can i buy it?

 3. […] Een dagdosis van 1200 mg PeaPure is voldoende, verdeeld over 2 of 3 maal per dag. PeaPure is in Nederland geproduceerd volgens GMP, dus kwalitatief gezien de hoogste standaard, en de zuivere stof PEA zit in capsules van 400 mg. PEA is een uitstekend natuurlijke alternatief voor pijnstillers met bijwerkingen, zoals iboprofen en dergelijke NSAIDs. Lees hier hoe PeaPure te gebruiken bij artrosepijnen. […]

 4. […] De resultaten waren indrukwekkend. De behandeling met PEA gaf niet alleen significant minder pijn, al na 2 weken, maar ook de functie van de kaak bij het openen van de mond was beter dan die bij de behandeling met ibuprofen. Lees hier hoe PEA te gebruiken bij artrose pijnen. […]

 5. […] van Costen, artrose van de kaak, temporomandibulair pijnsyndroom [88] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: