Fibromyalgie klachten natuurlijk behandelen

Fibromyalgie behandelen kan, als je de moderne inzichten vanuit de neurobiologie en de beweginswetenschappen naast elkaar inzet. De behandeling die we ontwikkelden heeft als kenmerk effectiviteit bij afwezigheid van storende bijwerkingen. Lees meer daarover op: https://sites.google.com/site/fibromyalg/home

Na jarenlang patienten met chronische pijnen zoals fibromyalgie behandeld te hebben, hebben we deze nieuwe behandelmethode ontwikkeld, die steunt op drie pijlers:

1 Fibromyalgie behandelen via nieuwste farmacologische inzichten

Dit leidt tot de behandeling van fibromyalgie met verschillende biologisch actieve stoffen invloed uitoefenen op het evenwicht in het lichaam dat gestoord is. Zoals met het natuurlijke pijnstillende supplement een PEA-houdend product. Of een combinatie van PeaPure met een lage dosis van een heel bijzonder middel, naltrexone, en eventueel daarnaast neuroacupunctuur en/of lage dosis tramadol.
Daarbij zetten we bij de behandeling van fibromyalgie ook vaak onze cremes in, die de oppervlakkige huidzenuwtjes tot rust brengen, en die bepaalde pijnstillende en zenuwrustgevende stoffen bevatten. Deze speciale cremes werken vaak erg goed, en worden speciaal voor ons door een gespecialiseerde apotheker gemaakt. Op de website www.stopdepijn.com staan verdere bijzonderheden.

2. Fibromyalgie behandelen via de nieuwste neurobiologische inzichten

Dit leidt tot het inzetten van bepaalde supplementen die de energie stofwisseling ondersteunt en de gevoelens van chronische vermoeidheid tegengaat. Ook de slaap kan daardoor verbeteren. Vermoeidheid, slecht slapen en chronische pijnen komen bij fibromyalgie namelijk vaak samen voor.

3. Fibromyalgie behandelen via de nieuwste inzichten vanuit de bewegingswetenschappen.

Dit leidt tot een aantal simpele oefeningen en een speciaal oefeningssysteem via begeleiding van fysiotherapeuten.
Deze gecombineerde aanpak helpt vaak patienten uit hun fibromylagie staat. Op de site https://sites.google.com/site/fibromyalg/home worden enkele details van deze nieuwe geintegreerde benadering uiteengezet.

Over de moderne behandeling van Fibro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: