Onbehandelbare diabetespijn, veel pijn en ruggenmergstimulator werkt niet, wat nu?

Sommige patienten met diabetes en erge pijn hebben een slecht lot getrokken. Suikerziekte en sterven van de pijn aan je voeten. Niet meer fatsoenlijk kunnen lopen, en ‘s nachts wakker door de pijn. Je wordt gammel en de pijn wordt erger. Omdat de initatoren van deze website graag werken volgens ‘walk your talk’ hier een uitwerking van hoe wij denken dat complementair behandelen van chronische pijn eruit zou moeten zien. De behandeling dient duidelijk en aantoonbaar werkzaam te zijn, veilig en goed verdraagbaar. Hier volgt een voorbeeld uit de praktijk.

De hieronder sprekende patiente had alles al geprobeerd. Bijna 10 pijnstillers die ze van verschillende pijnspecialisten voorgeschreven had gekregen. Niets hielp en de pijnen waren dus om niet om uit te houden.

Uiteindelijk, toen niemand er meer uit kwam, werd ze naar het universitaire centrum in Maastricht verwezen voor het aanmeten en plaatsen van een ruggenmerg stimulator. Dat kost een boel geld overigens. En het is een echte operatie, met alle gevolgen van dien. Inclusief complicatiemogelijkheden zoals infecties. De stimulator leek eerst wel te werken, maar na enkele maanden deed het niets meer. Zit je met een apparaat in je lijf opgescheept, en wat dan?

Ruggennmergstimulator werkt niet, wat dan?

Palmitoylethanolamide, een natuurlijke ontstekingsremmende stof die in NL bekend is als PeaPure, alfa liponzuur en vitamine D3 werd gegeven tegen deze pijnen, en hoor het effect op de video. zie op op http://www.stopdepijn.com en http://www.neuropathie.nu

Zie voor meer informatie onder link

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: