4 jaar litteken pijn bil na ongeluk behandeld met PeaPure en locale amitriptyline creme

Deze mevrouw had in 2008 een auto ongeluk gehad met een heftge beschadiging in de spieren vande bil en sindsdien chronische pijnen. Verschillende pijnartsen hadden haar van alles gegeven, tot en met zenuwblokkades, maar alles hielp uiteindelijk niet. Wij zijn begonnen met een natuurlijk behandelingsprotocol met PEA, als PeaPure, en pijnstillende creme, samen met vitamine D3. Geen bijwerkingen en de pijn is inmiddels al meer dan een maand geheel weg. Mevrouw kan ook weer zitten zonder pijn, en zonder extra kussens.

Bij dit soort pijnen werkt de combinatie PEA met lokale pijnstillende creme vaak bijzonder goed; door het litteken weefsel zijn de zenuwen chronisch geprikkeld en dat wordt tegengegaan via de natuurlijke werking van PeaPure.

One response

  1. Waar kan ik deze behandeling krijgen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: