Langdurig onbehandelbare pijnen en toen de oplosing

Deze patient had al vele jaren erge pijnen door een neuropathie, een CIAP, en was bij neuroloog en anesthesioloog geweest die van alles tegen de pijn hadden geprobeerd: TENS, een zenuwblok, Lyrica en amitriptyline, en alles gaf alleen maar bijwerkingen en de pijn bleef heftig. Hij kon alleen nog maar kleine eindjes lopen en kwam niet meer een trap op.

Toen we begonnen met ons protocol was hij ook behoorlijk ten einde raad. Maar naar 5-8 dagen was het effect van het geven van PEA al duidelijk. De pijn verdween en zijn actieradius nam enorm toe, net zoals zijn humeur. Nu is de pijn helemaal weg en is de wereld na 5 jaar chronische pijn behoorlijk veranderd. En dat alles gewoon door het geven van simpele pijnstillende natuurlijke middelen, PEA vormt daarvan de spil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: