Geen griep vaccin? Wel PEA!

Huisarts Hans van der Linde is nu echt actief. Nu hij van de rechtbank weer mag spreken. Hij vindt dat griep vaccinatie niet zinvol is. Het is nooit bewezen dat griep vaccinatie echt werkt, zo zegt hij. Hij roept zelfs op tegen massale griep prik acties.

Er is nu een natuurlijk alternatief voor de griep prik. Het is het supplement palmitoylethanolamide (een PEA-houdend product of PeaPure). Meer over de nieuwe formulering PeaPure onder deze link.

Uit 5 verschillende, gerandomiseerde en dubbelblinde studies bij meer drieduizend volwassenen gebleken is dat de natuurlijke, in ons eigen lichaam aanwezige natuurlijke stof PEA werkzaam is bij het voorkomen van griep.

In een andere studie bij 457 schoolkinderen bleek bovendien dat deze stof ook bij kinderen inzetbaar is en werkzaam.

De dosering van PEA ter behandeling en voorkoming van griep en verkoudheden is de eerste 2 weken 2-3 maal daags 600 mg, en vervolgens een maal daags 600 mg. Zo wordt het immuunsysteem goed ondersteund gedurende de griep periode.

Inmidddels is de stof PEA bij vele honderdduizenden patienten toegediend zonder dat problematische bijwerkingen gemeld zijn, en de stof is ook goed door oudere patienten te gebruiken. Interacties met andere geneesmiddelen of voedingsmiddelen zijn niet bekend.

PEA wordt in ons lichaam zelf aangemaakt als lichaamseigen antwoord op infecties, ontstekingen en pijnen. Door het aan te vullen help je bij griepinfecties en verkoudheden het eigen lichaam om sneller de balans terug te vinden.

De ondersteunende werking van PEA op ons immuunsysteem bij griep en verkoudheid is al sinds de vorige eeuw bekend, en heeft recent een revival doorgemaakt, omdat er vele honderden studies gedaan zijn met deze stof, waaruit steeds blijkt dat PEA een ontstekingsremmende, immuunondersteunende (en pijnstillende) werking heeft.

Zie alle details op IOCOB.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: