Waarom palmitoylethanolamide een 300.000.000 oude therapie is

PeaPure en een PEA-houdend product zijn de merknamen van de stof palmitoyulethanolamide. Dat is een natuurlijke stof die in ons lichaam voorkomt, en die ingezet kan worden bij de behandeling van chronische pijnen zoals rug en hernia pijn, pijnen bij een polyneuropathie, het blaaspijn syndroom, pijnlijke en brandende voeten, dunne vezelneuropathie, DNV, sarcoidose en pijn, beklemming van zenuwen, carpale tunnel syndroom en diabetes. En eveneens bij veel pijnklachten die specifiek vrouwelijk zijn.

Palmitoylethanolamide is een oeroud molecuul, en kan al in zeekomkommers aangetroffen worden. Hier een uitleg waarom dit zo een bijzonder molecuul is!

In Nederland beschikbaar als PeaPure; PeaPure is een pijnstillend en ontstekingsremmend supplement, dat sinds 2010 in Nederland beschikbaar is gekomen voor mensen met chronische pijn en voor therapeuten en artsen. Het is wordt in Nederland gedistribueerd via het internet supplementen bedrijf Russell Science Ltd, www.rs4supplements.com.

Een interview met prof. dr. Jan M. Keppel Hesselink, arts-pijnbestrijder door Margot Schlösser, gezondheidskundige en therapeut.

One response

  1. Reblogged this on chronischerschmerz and commented:
    Sinds 2012 is PEA in Nederland verkrijgbaar onder de handelsnaam PeaPure; PeaPure bevat in tegenstelling tot Normast geen sorbitol noch magnesium stearaat, maar bestaat uit capsules gevuld met puur PEA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: